Каразінці долучилися до заходу International Highlight Event 2 в межах проєкту «Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS»

7 жовтня 2024 року

1–3 жовтня 2024 року в Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне) у межах реалізації проєкту Erasmus+ «Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS» доценти навчально-наукового інституту «Каразінська школа бізнесу» Олена Пархоменко та Сергій Беренда взяли участь в International Highlight Event 2.

Під час заходу партнери проєкту ділилися досвідом і практиками адаптації іноземних студентів. 

Зокрема, ректор Нідерландської бізнес-академії Ян ван Звітен виступив із доповіддю, де окреслив основні виклики в роботі з іноземними студентами; представники Національного університету водного господарства та природокористування, Університету «КРОК», Українського державного центру міжнародної освіти, Львівського національного університету імені Івана Франка, Маріупольського державного університету, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Одеського політехнічного університету презентували свої напрацювання в межах проєкту, враховуючи особливості воєнного періоду.

Також Сергій Беренда виступив з доповіддю «Технологія блокчейн для іноземних студентів», в якій розкрив інноваційні шляхи педагогічної взаємодії зі студентами.

Від представників Рівненської обласної державної адміністрації учасники конференції дізналися про потенційні шляхи ефективної взаємодії університету, бізнесу та влади для комфортної адаптації та інтеграції іноземних студентів.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання