Каразінці долучилися до відкриття нового туристично-краєзнавчого маршруту до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

14 серпня 2023 року
Культура

10 серпня 2023 року відбулася історико-наукова експедиція до селища Бабаї Харківського району, де відкрився новий туристично-краєзнавчий маршрут до 300-річчя від дня народження видатного українського філософа Григорія Сковороди. 

Співорганізаторами заходу виступили Каразінський університет і  департамент культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації. 

В експедиції взяли участь керівники та співробітники Височанської селищної громади Харківського району, Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму», низки музеїв та закладів вищої освіти Харківщини. 

Каразінський університет репрезентували викладачка кафедри туристичного бізнесу та країнознавства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, заступниця директора департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Юлія Згурська і заступниця директора центру українських студій та краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька Ольга Вовк.

Учасники експедиції ознайомилися з плануванням траси та основними об’єктами показу на маршруті, надали свої пропозиції щодо інформаційного та організаційного забезпечення екскурсії, обговорили перспективи подальшого розвитку маршруту та можливі напрями співпраці з цього питання. 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання