Каразінський університет пройшов ресертифікаційний аудит відповідності міжнародному стандарту ISO 9001:2015 «Системи управління якістю»

22 червня 2020 року
Освіта

Ректор, академік Віль Бакіров зустрівся з менеджером німецької сертифікаційної агенції “TÜV Rheinland” Олександром Смірновим з нагоди успішного проходження університетом ресертифікаційного аудиту щодо відповідності міжнародному стандарту ISO 9001:2015 «Системи управління якістю».

Міжнародний стандарт ISO 9001 встановлює вимоги до чинної на підприємстві системи менеджменту якості, дотримання яких гарантує високу якість його роботи та надійність як партнера та постачальника.

Пан Олександр привітав університет із проходженням ресертифікаційного аудиту та зазначив, що Каразінський виконав значний обсяг роботи протягом трьох років, а також увійшов у рейтинг 500 найкращих університетів світу. «Ми, як представники компанії „TÜV Rheinland“, що має 150-річну історію, пишаємось таким клієнтом та партнером, як ваш університет. Ви, напевно, один з кращих закладів освіти, які ми сертифікували з дев’яти країн світу. Ваш університет демонструє дуже хороші показники якості надання послуг, розвитку наукової та інноваційної сфер», — наголосив він.

Ректор подякував за відзначення успіхів Каразінського та наголосив: «Важливо мати такий сертифікат, адже це є свідченням належної якості роботи, управління та надання послуг. Приємно співпрацювати з вашою компанією, бо ви забезпечуєте не лише ефективний аудит, але й величезну результативну допомогу. І можливо, той результат, який нещодавно опублікував QS World University Rankings, де Каразвінський знову опинився на першому місці серед українських ЗВО та в 500 найкращих університетів світу, з’явився великою мірою завдяки тому, що ми працювали над реалізацією ваших рекомендацій та побажань», — зазначив Віль Бакіров.

Текст: Карина Юлдашова
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання