Каразінський університет продовжує менторство вчителів в умовах реалізації завдань «Нової української школи»

19 березня 2019 року
Освіта

15 березня 2019 року центром післядипломної освіти спільно з кафедрою історії зарубіжної літератури і класичної філології філологічного факультету, за участі музею історії університету в межах реалізації пріоритетних завдань Концепції «Нової української школи» проведено науково-практичний семінар «Науковий потенціал та історико-культурна спадщина предметів мовно-літературного циклу в закладах загальної середньої освіти в умовах сучасних освітніх викликів».

Захід проведено для вчителів зарубіжної літератури, предмета «Література (інтегрований курс)», російської літератури та мови окремих закладів повної загальної середньої освіти.

Під час роботи педагоги ознайомилися з особливостями історико-літературної доби ХХ – початку ХХI століть, що передбачено оновленими програмами для навчання учнів відповідних класів, і методикою проведення інтерактивних уроків згідно з цією тематикою змістової літературної лінії предметів.

Також із вчителями проведено інтерактивну вправу «конверт проблем» відповідно до сучасних змін у методичній роботі педагогів мовно-літературного циклу в закладах загальної середньої освіти в умовах актуальних освітніх викликів.

Тьютор заходу, директор центру післядипломної освіти університету Михайло Татаринов ознайомив педагогів з едукологією філософії розвитку філологічної освіти.

Наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання