Каразінський розширює партнерські зв’язки з Управлінням та закладами освіти Новобаварського району м. Харкова

4 травня 2023 року
Освіта

2 травня 2023 року в Каразінському університеті для Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради та директорів закладів базової та повної загальної середньої освіти різних типів, закладу позашкільної освіти проведено науково–практичний семінар «Про основні напрями співробітництва Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та закладів освіти Новобаварського району м. Харкова у різних сферах освітньої діяльності».

У заході взяли участь 19 керівників Управління освіти, закладів освіти Новобаварського району та 25 деканів, заступників деканів всіх факультетів, директорів усіх навчально–наукових інститутів, центру післядипломної освіти, центральної наукової бібліотеки Каразінського університету.

Проректор Олександр Головко привітав присутніх, ознайомив із програмою проведення заходу, розкрив особливості проведення вступної кампанії до університету 2023 року та проаналізував результативність роботи з педагогічними та управлінськими кадрами закладів освіти Новобаварського району м. Харкова у сфері підвищення кваліфікації за останні сім років.

Присутні вшанували хвилиною мовчання випускників університету, які загинули, захищаючи Україну з 24 лютого 2022 року.

Начальник Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради Олена Світлична висловила слова подяки ректорці Тетяні Кагановській, науково–педагогічним працівникам за плідну роботу з управлінськими та педагогічними кадрами у сфері післядипломної освіти, з учнівською молоддю закладів освіти району щодо підготовки для вступу до університету, зокрема з питань підготовки до проходження національного мультипредметного тесту 2023 року, ознайомила з особливостями реформування системи загальної середньої освіти в районі в сучасних умовах, ураховуючи структуру допрофільного та профільного навчання.

Декани, заступники деканів усіх факультетів, директори навчально–наукових інститутів, центру післядипломної освіти, центральної наукової бібліотеки Каразінського презентували специфіку освітньої та наукової діяльності очолюваних ними структур, розкрили специфіку вступу потенційних абітурієнтів за відповідними спеціальностями, забезпечили учасників науково–практичного семінару різноманітними інформаційними буклетами, проспектами, візитівками, презентаційними матеріалами.

У межах роботи семінару Олександр Головко та Олена Світлична підписали меморандум про співпрацю між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та Управлінням освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради з метою подальшої інтеграції спільних зусиль задля утвердження високих стандартів науково–дослідної, навчально–методичної, організаційної, культурної, виховної та іншої діяльності у межах здійснення освітнього процесу.

Наприкінці семінару Олександр Головко та директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов вручили учасникам сертифікати про підвищення кваліфікації у межах накопичувальної системи в післядипломній освіті та освіті впродовж життя.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання