Каразінські футзалісти вдало стартували на обласних щорічних змаганнях «Спорт протягом життя»

22 листопада 2019 року
Спорт

13 листопада 2019 року стартував турнір з футзалу за програмою обласних щорічних змагань «Спорт протягом життя», у якому беруть участь дві команди університету.

Головна команда грає у десятці найсильніших команд, а друга — у турнірі за право перейти до чільної десятки наступного навчального року.

У перших двох турах наші спортсмени впевнено перемогли своїх суперників. Перша команда виграла з рахунком 7:2 у студентів Харківської гуманітарно-педагогічної академії, а у другому турі — з рахунком 9:1 у команди Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Другій команді в першому турі присуджено технічну перемогу, а в другому турі вони впевнено перемогли у студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» з рахунком 12:1.

У третьому турі 27 листопада 2019 року о 12:00 команда «ХНУ-2» буде грати зі студентами Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, а головна футзальна команда Каразінського університету о 13:00 прийматиме спортсменів Харківського національного університету внутрішніх справ.

Вітаємо команди та їхніх тренерів, старших викладачів кафедри фізичного виховання та спорту Віталія Чернишова та Юрія Петренка, з перемогами та зичимо успіху в подальших матчах!

Текст: Ольга Левко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання