Global Connect Fellowship від Наньянського технологічного університету (NTU), Сінгапур — нові можливості для українських студентів

28 серпня 2024 року
Освіта

Програма Global Connect Fellowship триватиме з 3 лютого до 31 березня / 2 травня 2025 року та запрошує студентів бакалаврату і магістратури, які закінчують навчання у 2025 або 2026 році, долучитися до досліджень у провідному університеті світу.

Основні умови

Стипендія у розмірі 5,000/6,500 сінгапурських доларів: учасники отримають стипендію в розмірі 5,000 сінгапурських доларів за двомісячну участь або 6,500 сінгапурських доларів за тримісячну дослідницьку програму, а також безоплатне проживання в кампусі Yunnan Garden NTU.

NTU пропонує унікальні дослідницькі можливості у сферах штучного інтелекту, кібербезпеки, сталого розвитку та біомедицини.

Номінації до 5 студентів від університету приймаються до 15 вересня 2024 року на пошту global.connect@ntu.edu.sg. Номіновані студенти також повинні подати заявку на порталі в період з 1 до 30 вересня 2024 року. Студенти, які не були номіновані, також мають можливість подати заявку самостійно, проте пріоритет буде надано номінованим кандидатам.

Zoom-зустрічі для додаткової інформації:

Реєстрація доступна за посиланням.

Детальну інформацію можна дізнатися, звернувшись на електронну адресу global.connect@ntu.edu.sg.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання