День медичного працівника: університет відзначає

27 липня 2024 року
Освіта, Наука

27 липня традиційно українці відзначають День медичного працівника. Каразінський університет доєднується до святкування й передає найщиріші вітання всім, хто вирішив пов'язати своє життя з медициною.

У цей складний для країни час медичні працівники демонструють надзвичайну стійкість і професіоналізм. Їхня робота є вкрай важливою для України. Наразі тисячі фахівців продовжують стояти на варті здоров'я нації, рятують життя українців попри втому й постійну небезпеку.

Каразінський розуміє важливість медичної освіти, тому розширює напрями підготовки фахівців! Цьогоріч, крім спеціальності 222 Медицина, медичний факультет відкрив набір на нові спеціальності:
- 221 Стоматологія;
- 225 Медична психологія;
- 227 Фізична терапія та реабілітація.

Університет робить усе можливе, щоб підготувати нове покоління медиків, готових до будь-яких викликів. У цій задачі нам допомагають видатний професорсько-викладацький склад медичного факультету — люди з неймовірним досвідом і жагою передавати знання!

Вітаємо всіх медичних працівників, студентів і викладачів медичного факультету з професійним святом. Бажаємо сил, наснаги й успіхів у житті!

Текст: Юлія Баглик

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання