​​Благодійний аукціон на підтримку Каразінського університету

10 квітня 2022 року
Освіта, Спорт

Усі ми знаємо, що нашому університету доводиться дуже нелегко у цій війні. Але Каразінський живе, працює. Для цього університету слід лікувати отримані рани. Без допомоги своїх випускників і всіх, кому він дорогий, це неможливо.

Випускниця та співробітниця соціологічного факультету, паралімпійська чемпіонка з настільного тенісу Марина Литовченко ініціює благодійний аукціон, лотом на якому є її золота паралімпійську медаль. Найдорожчу зі своїх нагород Марина віддає, щоб університет жив і повноцінно працював. Особливо символічним є те, що у півфіналі та фіналі Паралімпіади у Токіо Марина з розгромним рахунком 3:0 обіграла двох представниць Росії, продемонструвавши незламний дух та жагу до такої необхідної перемоги.

Університет — така ж важлива частина її життя, як і спорт. У спортивних перемогах Марини завжди була частка університетської підтримки. І зараз вона хоче максимально підтримати університет. Адже Каразінському дуже потрібна підтримка університетських людей, університетської спільноти.

До цієї ініціативи приєдналася ще одна гордість країни та близька подруга МариниЛюдмила Ляшенко, яка неодноразово була у стінах Університету та соціологічного факультету й вирішила також продати дві свої паралімпійські медалі 2018 року (бронзу й золото) та спрямувати ці кошти на допомогу Університету.

Марина та Людмила будуть особисто керувати процесом, тому всі охочі можуть писати у коментарях під їхніми постами та або в особисті повідомлення про готовність брати участь в аукціоні. Він триватиме до 30 квітня. Стартова ціна кожної паралімпійської медалі — $ 10 000.

Усі, хто бажає підтримати Університет, може зробити переказ на рахунок Асоціації випускників університету. Усі, хто зробить переказ від 1500 грн, отримають листівки з автографами Марини та Людмили, які вони особисто надішлють після закінчення аукціону.

Беріть участь! Підтримаймо університет разом!

Довідково. Марина Андріївна Литовченко — член Паралімпійської збірної з настільного тенісу, чемпіонка Паралімпійських ігор у Токіо у 2020 році, бронзова призерка Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро у 2016 році, чемпіонка світу з настільного тенісу у 2018 році, триразова бронзова призерка чемпіонату Європи (2015, 2017, 2019 роки), багаторазова чемпіонка України з настільного тенісу.

Людмила Олександрівна Ляшенко — член Паралімпійської збірної України із зимових видів спорту (лижні перегони та біатлон), чемпіонка Паралімпійських ігор у 2018 році в лижній змішаній естафеті, 🥉 триразова бронзова призерка з біатлону (Корея, м. Пхенчхан), десятикратна чемпіонка світу (2017 рік, Німеччина; 2019 рік, Канада; 2022 рік, Норвегія). У 2022 році на Паралімпійських іграх у Китаї (м. Пекін) під час війни в Україні стала володаркою повного комплекту нагород з біатлону на дистанції sprint 6 км — срібло, midl distance 10 км — бронза, long distance 12,5 км — золото.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання