Ботанічний сад 89515771804

21 липня 2021 року

Ти потрапив у світ магії рослин. Це ботанічний сад Каразінського університету та загадкова оранжерея https://goo.gl/maps/NX1bkkmmeQvzFgxH6. Обов’язково в майбутньому повернись сюди на екскурсію 😉 

Ботанічний сад є ровесником університету, його також було засновано у 1804 році. Тож знай, що зараз ти перебуваєш у найстарішому ботанічному саду України! Тут росте понад 1 000 видів і форм деревних і чагарникових рослин, понад 1 000 видів трав’янистих рослин природної флори, понад 2 000 видів і сортів квітково-декоративних рослин, 3 000 таксонів налічує колекційний фонд тропічних і субтропічних рослин. Ботанічний сад завжди був дуже популярним серед харків’ян та гостей міста. Воно й не дивно! Адже тутешня краса заворожує.

 

ЗАВДАННЯ

  1. З якого поверху можна побачити цей неймовірний вид?
  1. https://goo.gl/maps/vYGJycdLZBop6ATx8
    Одна дорога веде до оранжереї, ще інша дивиться просто на Каразінський університет. Скільки всього варіантів шляху, якщо стояти на цьому перехресті?
  2. Саме тут проходять дуже важливі заходи, під час яких вирішується життя університету, тут проводять різні конференції та зустрічі з відомими людьми та навіть онлайн-випускний цього року. Називається це місце на честь саме тих вчених, які ухвалюють важливі рішення для університету під час основного засідання, яке проходить тут раз на місяць. Також саме тут вирішують, хто гідний отримати звання почесного доктора Каразінського університету. Перейди на сайт цього органу управління та порахуй скільком людям було присуджено звання почесного доктора.

Усі відповіді без пробілів введи в пошуку на сайті karazin.ua

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання