Студентська рада

18 серпня 2020 року

Студентська рада університету за 16 років стала міцною каразінською родиною. Студрада розвивається, організовує цікаві івенти, створює крутий контент, захищає студентські права і займається благодійністю, яка рятує життя. 

Нещодавно відбулася конференція Студентської ради, де було обрано новий склад студактиву. Якщо ти досі не в курсі новин, то швиденько шукай @karazina_studrada в інстаграмі.

Профспілкова організація студентів, аспірантів і докторантів — це найбільша громадська організація, яка об’єднує всіх осіб, які навчаються в університеті. У профспілці надають допомогу та кваліфіковані консультації з питань стипендіального забезпечення, навчання, оздоровлення, спорту, дозвілля та інших цікавинок студентського життя. Безліч корисних порад, ресурсів та інформації дивись на їхній сторінці в інстаграмі: @trade_union_karazina

 

Наступна локація:

Це місце має особливу історію, воно надихає згадувати неповторні університетські миті, це місце зберігає велику кількість таємниць та пам’ятних подарунків. Це місце щорічно відвідує понад 4 000 студентів, школярів, учасників міжнародних конференцій, харків’ян і гостей міста.

ЗАВДАННЯ

Наступна локація буде прихована за числом, яке утворюється внаслідок виконання математичної дії з кількістю основних фондів і кількістю фотонегативів.
Другою частиною числа буде рік заснування цього таємного місця.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання