Музей історії 290001972

12 грудня 2019 року

Вітаю! Ти потрапив до музею історії університету, який є візитною карткою Каразінського.

https://goo.gl/maps/YmKoH3WStDMsJA4F7  

Щорічно музей пропонує декілька тимчасових виставок з історії Каразінського університету, присвячених відомим вихованцям і вченим, університетським будівлям і колекціям, академічному життю та повсякденності університетської корпорації. 

Крім цього, спільно з архівними та музейними установами Харкова тут проводять загальноміські виставки, присвячені цікавим сторінкам з минулого Харківщини.

Музей є ідейним натхненником й організатором усноісторичних проєктів, творчих перформансів, а також майданчиком для презентації видань з історії університету.

 

Завдання перше: Яка кількість людей може присісти ліворуч від входу до музею історії?

 

Наступною зупинкою квесту буде місце, яке має статус загальнодержавного значення, зберігає експозиції з назвами «Європа», «Середземномор’я», «Далекий Схід», «Середня Азія», «Північна Америка», «Китай і Японія» та інші. Це місце приховує особливо рідкісні типи, які зникають, їх збирають по всьому світу. Це місце завжди квітне.

Завдання друге:

  1. Кількість видів, які культивуються.
  2. Кількість видів, занесених до Європейського червоного списку.
  3. Кількості ендеміків.
  4. Рік, в якому мешканцями міста Харкова було віддане університету велике місце по Сумському шосе площею близько 28 десятин за клопотанням першого попечителя Харківського навчального округу графа С.О. Потоцького.
Архів анонсів
Корисні посилання