Презентація програми стипендій “Chevening” від уряду Великої Британії

28 вересня 2020 року
Міжнародна діяльність

29 вересня 2020 року відбудеться онлайн-презентація програми стипендій “Chevening” від уряду Великої Британії.

Організатори заходу: Посольство Великої Британії в Україні, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Спікер: фахівець з управління проєктами та навчальними програмами Посольства Великої Британії в Україні Юлія Кондрушенко.

Британські урядові стипендії (“Chevening Scholarships”) є одними з найпрестижніших нагород для навчання у Великій Британії. В Україні програма діє 30 років, освіту в британських університетах уже отримали понад 400 амбітних українців. Стипендія не має вікових та галузевих обмежень, орієнтована на амбітних лідерів та молодих професіоналів.

Успішних кандидатів визначають шляхом конкурсного відбору. Кандидатів оцінюють відповідно до лідерських якостей, професійних досягнень, академічних кваліфікацій та володіння англійською мовою. Перевага надається амбітним кандидатам, які мають лідерський потенціал та намір впроваджувати зміни й робити внесок в організаційний розвиток.

Вимоги:

  • вища освіта (мінімум бакалавр);
  • знання англійської мови (більшість британських університетів вимагають 6,5 балів з іспиту IELTS, дійсний сертифікат);
  • наявний досвід роботи від 2 років.

Стипендія “Chevening” покриває навчання переважно на однорічних магістерських програмах у Великій Британії, проживання, переліт та витрати на візу. Після завершення навчання стипендіати зобов’язані повернутися до України щонайменше як на 2 роки.

Захід відбудеться за допомогою Zoom-конференції.

Для участі необхідно зареєструватися до 12:00 29 вересня 2020 року. Усім зареєстрованим учасникам буде надіслано посилання на зустріч.

Початок заходу: о 16:00.

З усіх додаткових питань звертайтеся, будь ласка, за електронною адресою mobility@karazin.ua.

Текст: Ольга Левко
Фото: StockSnap

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання