Польські стипендіальні навчальні та наукові програми

7 лютого 2020 року
Міжнародна діяльність

Оголошується конкурс на здобуття премії імені Івана Виговського, започаткованої Варшавським університетом спільно з вісьмома польськими закладами вищої освіти.

Лауреат нагороди в галузі гуманітарних наук отримає можливість відвідати протягом 12 місяців шість польських університетів, де зможе виступити з лекціями на теми, пов’язані з історією чи сучасністю України, українсько-польськими відносинами, а також працювати в архівах і займатися дослідницькою діяльністю.

Стажування в межах премії для представників точних, суспільних, економічних, технічних, сільськогосподарських дисциплін, релігієзнавства та бібліотекарства дасть змогу провести дослідження у двох польських університетах протягом 4 місяців.

Заявки з описом досягнень кандидата від навчальних закладів та організацій, а також від приватних осіб (за умови підтримки навчального закладу) необхідно надіслати на електронну адресу stypendia.studium@uw.edu.pl.

Подання заявок: до 15 лютого 2020 року.

Також запрошуємо взяти участь у XVIII конкурсі Уряду Республіки Польщі для молодих науковців (до 30 років) на отримання стипендій для проходження дворічної магістерської програми «Східні студії» Варшавського університету у періоді з 1 жовтня 2020 року до 30 червня 2022 року.

Дослідження проходитимуть за п’ятьма спеціальностями: Східна Європа, Центральна Європа, Балкани, Росія, Кавказ — Центральна Азія.

Комплект документів необхідно надіслати на електронну адресу stypendia.studium@uw.edu.pl.

Подання заявок: до 15 березня 2020 року.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті українсько-польського академічного центру науки та культури.

Текст: Валелрія Харченко
Фото: 24tv

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання