Конференція аспірантів та докторантів університету

2 грудня 2020 року
Наука

1 грудня 2020 року в Каразінському університеті за підтримки Ради молодих учених відбулася онлайн щорічна Конференція аспірантів та докторантів університету, у якій взяло участь 34 представники від аспірантів та 1 — від докторантів. Модератором заходу виступила голова ради молодих учених Катерина Кравченко.

Привітали учасників конференції проректор, академік Микола Азарєнков, завідувач відділу аспірантури та докторантури Валентина Панченко та голова Профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Дар’я Бортникова.

На конференції обговорено виклики та можливості сучасності для аспірантів та докторантів Каразінського. Відбулися вибори делегата від аспірантів та докторантів до Вченої ради університету. Зокрема, більшістю голосів обрано аспірантку кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства факультету геології, географії, рекреації і туризму Марину Логвинову.

На конференції презентовано оновлений інформаційний телеграм-канал, на якому аспіранти та докторанти університету зможуть отримати актуальну інформацію щодо грантів, проєктів, можливостей академічної мобільності, а також новини від Профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів та Ради молодих учених.

Також було оголошено про початок опитування аспірантів, який ініціювала Рада молодих учених та Первинна профспілкова організація студентів, аспірантів та докторантів університету. Мета опитування — вдосконалення освітньо-наукових програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів третього рівня вищої освіти.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання