Гостьова онлайн-лекція «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції — системи HACCP»

6 травня 2025 року

6 травня 2025 року за запрошенням кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій в межах дисципліни «Управління якістю послуг в готелях і ресторанах» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти відбудеться гостьова онлайн-лекція «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції — системи HACCP».

Запрошений лектор: професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій Олег Кузьмін 

Початок заходу: о 18:40

Посилання у Zoom (ідентифікатор конференції: 923 828 2899, код доступу: 471089).

Запрошуємо всіх, хто цікавиться сучасними трендами розвитку готельно-ресторанної індустрії та туризму!

Архів анонсів
Корисні посилання