Засідання ректорату Каразінського університету

7 жовтня 2019 року
Наука

У Каразінському університеті відбулося щотижневе засідання ректорату Каразінського університету.

На початку заходу за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, високі досягнення та з нагоди Дня юриста було нагороджено грамотами представників юридичного факультету: доцента кафедри міжнародного і європейського права Ліну Фоміну, доцента кафедри кримінально-правових дисциплін Ольгу Шайтуро, доцента кафедри кримінально-правових дисциплін Юрія Яновича, старшого викладача кафедри державно-правових дисциплін Тетяну Хабарову, старшого викладача кафедри цивільно-правових дисциплін Валентина Зінченка.

Про хід підготовки до святкування 215-ї річниці університету розповів ректор, академік Віль Бакіров. Він зазначив, що наразі на листопад та січень заплановано багато масштабних та креативних заходів, як-от: висадження 215 дерев в різних локаціях університетського життя, відкриття музею астрономії, проведення конкурсу постерів «Я і університет» та інші.

Також на підставі соціологічних досліджень, проведених протягом останніх восьми років, розглянуто проблемні ситуації щодо ставлення студентів до освітнього процесу та життя в університеті.

Головний інженер університету Микола Номеровченко інформував членів ректорату про готовність університету до роботи в осінньо-зимовий період.

Крім цього, згідно зі Стратегією розвитку університету на 2019–2025 роки начальник відділу організації міжнародної діяльності Олександр Фадєєв відзвітував про хід реалізації проєкту «Міжнародне партнерство», зокрема про такі заходи: продовження проєкту «Говорять світові експерти», розроблення концепції порядку здійснення міжнародного протоколу в університеті та відповідної нормативно-правової бази, двомовного підрозділу сайту університету про міжнародну академічну мобільність та інші.

Текст: Юлія Коваль

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання