Проєкт Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA»: візит до Університету Лєріди

19 березня 2024 року
Освіта, Міжнародна діяльність

11–15 березня 2024 року відбувся навчальний візит у межах реалізації проєкту Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA» в Університет Лєріди, Іспанія. 

Під час візиту учасники ознайомилися з особливостями реалізації програм дуальної освіти Університету Лєріди спільно з провідними бізнес-структурами регіону, серед яких одна з найбільших корпорацій в Іспанії – Агропродовольча корпорація Гіссона (для учасників візиту була організована екскурсія в компанію).

Також учасники поспілкувалися та обмінялися досвідом з представниками академічної спільноти, бізнес-структур, залучених до провадження освітньої діяльності за дуальною формою, здубавачами освіти. 

Програма візиту також передбачала комунікацію з представниками компанії Ros & Roca, відвідування науково-технологічної платформи співпраці університету та компаній Parc Agrobiotech Lleida, де обговорено переваги та виклики налагодження співпраці між різними стейкхолдерами у ході реалізації освітніх ініціатив. 

Крім цього, відбулася зустріч з управлінським та академічним персоналом Університету Лєріди, на якій обговорено наявні дослідницькі проєкти, інструменти залучення корпоративного сектору в реалізацію проєктів університету, а також досвід впровадження програми Industrial PhD.

Щиро дякуємо організаторам за цікаву і насичену програму та іншим партнерам за конструктивний діалог щодо фіналізації реалізації проєкту та обговорення подальших напрямів співпраці!

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання