Пішла з життя доцент кафедри фізичної географії та картографії факультету геології, географії, рекреації і туризму Людмила Борисівна Поліщук: університет співчуває…

10 вересня 2020 року
Культура

З глибоким сумом сповіщаємо, що пішла з життя доцент кафедри фізичної географії та картографії факультету геології, географії, рекреації і туризму Людмила Борисівна Поліщук.

Людмила Борисівна поєднувала в собі чудові й такі необхідні наставнику якості — справедливість, науковий пуризм, вимогливість та індивідуальність поглядів.

Вона мала унікальну здібність розкривати таланти студентів, потенціал котрих інші ставили під сумнів. Наукові роботи, виконані під її керівництвом, вирізняються особливим науковим поглядом та орієнтацією на власне бачення здобувачів, самостійністю.

Наукові напрацювання Людмили Борисівни пов’язані з теоретичними й практичними питаннями в галузі геоморфології, палеогеографії, неотектоніки, палеогеоморфології, структурної геоморфології, ландшафтознавства, рекреації, екології, охорони природи. Вона є автором і співавтором понад 140 наукових праць, 10 звітів з науково-дослідної тематики, низки картографічних творів.

Передчасна смерть Людмили Борисівни обірвала низку запланованих проєктів та відібрала у нас талановиту, самовіддану, стильну та прогресивну колегу.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Людмили Борисівни, пам`ять про цю чудову людину назавжди залишиться в наших серцях.

Текст: Карина Юлдашова
Фото: Andreas Lischka

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання