Каразінці беруть участь у проєкті Erasmus+ «Реформа навчальних програм для сприяння освіті заради миру в Україні, Грузії та Молдові / PeaceEdu»

25 грудня 2023 року
Освіта, Міжнародна діяльність

21 грудня 2023 року відбулася онлайн-зустріч консорціуму проєкту Erasmus+ «Реформа навчальних програм для сприяння освіті заради миру в Україні, Грузії та Молдові / PeaceEdu».

Проєкт офіційно розпочнеться 1 січня 2024 року, але всі партнери вже активно почали працювати. Від університету участь у ньому бере Каразінська школа бізнесу.

Під час зустрічі учасники обговорили план дій на найближчі 9 місяців, підготовку договору консорціуму, канали комунікації між партнерами, визначили день щотижневих зустрічей менеджменту проєкту. 

На зустрічі від Каразінської школи бізнесу була доцентка, менеджерка проєкту Юлія Квітка.

Довідково. Мета проєкту PeaceEdu — сприяти сталим практикам миру в Україні, Грузії та Молдові шляхом зміцнення потенціалу та спроможності закладів вищої освіти в цих країнах інвестувати в розвиток міждисциплінарної освіти з вивчення миру. Це буде досягнуто не лише шляхом підтримки розроблення відповідної навчальної програми та проведення пілотних курсів, але й шляхом створення міжрегіональної мережі навчання, а також посилення діалогу з передовим досвідом інших європейських країн. Через підвищення потенціалу закладів вищої освіти-бенефіціарів проєкт спрямований на розв’язання проблем миру та безпеки в країнах Східного партнерства.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання