Засідання Вченої ради університету

30 квітня 2024 року

29 квітня в Каразінському відбулося засідання Вченої ради університету.

На початку заходу ректор Тетяна Кагановська особисто нагородила тих, чий внесок у розвиток університету є надзвичайно важливим.

Серед них:

  • доктор хімічних наук, професор, завідувач кафедри фізичної хімії хімічного факультету Микола Мчедлов-Петросян нагороджений відзнакою «За служіння Каразінському університету» за його багаторічну сумлінну працю та значний внесок у розвиток університету, а також з нагоди його 70-річчя;
  • доктор соціологічних наук, професор, професор закладу вищої освіти кафедри соціології соціологічного факультету Людмила Сокурянська та доктор соціологічних наук, професор, професор закладу вищої освіти кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій соціологічного факультету Лариса Хижняк відзначені грамотами університету імені В. Н. Каразіна за багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, а також з нагоди важливих ювілеїв;
  • художній керівник студентського академічного хору "Ad libitum", фахівець відділу культурно-мистецького розвитку центру позаосвітньої діяльності Оксана Підопригора отримала грамоту за талант, майстерність та внесок у розвиток хорового мистецтва.
  • колективам Академічного студентського хору та ботанічного саду оголошено Подяку ректора за їхній значний внесок у розвиток альма-матер.

Доцент кафедри астрономії та космічної інформатики фізичного факультету Вадим Кайдаш виступив з доповіддю з нагоди 130-річчя від дня народження видатного астронома, випускника, професора і колишнього ректора університету — Миколи Барабашова (1894–1971). Вадим Григорович нагадав про значення спадщини науковця для астрономічної галузі та академічного середовища загалом.

Під час засідання ухвалено низку рішень щодо надання вчених звань, затвердження освітніх програм та навчальних планів, а також змін до Правил прийому на навчання до університету.

Традиційно наприкінці засідання Вчена рада затвердила до друку низку навчально-методичних і наукових видань.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання