Міжнародний день студента: університет вітає

17 листопада 2020 року
Культура

Традиційно 17 листопада студенти відзначають свято молодості та драйву — День студента. І хоча передісторія пов’язана з досить серйозними передвоєнними подіями під час студентської демонстрації в Чехословаччині, молодь, надалі просуваючи цю ідею, здобула право на міжнародному рівні шанувати студентську громаду та відзначати своє персональне «професійне» свято.

В Україні офіційно День студента запроваджено лише у 1999 році, але свято щороку стає дедалі більш популярним, що є цілком логічним. Оскільки студентські роки є особливим та знаковим періодом в житті кожної людини. Це одночасно і період безтурботних веселощів, і напруженої роботи, і перших кроків на шляху до кар’єрного успіху.

Для студентів Каразінського сьогодні взагалі подвійне свято, адже в цей день свою 216-ту річницю від дня заснування відзначає наш університет.

Ректор університету, академік Віль Бакіров, голова студентської ради Віктор Чумаков, заступник голови Анастасія Чугунова, голова студентської ради (2018–2020 роки) Даніела Даас, іноземні студенти Бехан Бехрад та Кемалова Гунча вітають усіх з Міжнародним днем студента.

Вітаємо з Днем студента й бажаємо натхнення у навчанні та насиченого студентського життя!

Текст: Карина Юлдашова

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання