Дистанційне навчання під час карантину: рекомендації щодо роботи з Google Classroom [відео]

23 березня 2020 року
Освіта

У зв’язку із карантинними заходами та тимчасовим переходом на дистанційне навчання нагадуємо вам про зручний сервіс для дистанційної роботи — Google Classroom.

Це безкоштовний сервіс для закладів вищої освіти, некомерційних організацій і користувачів з особистими обліковими записами Google. З його допомогою викладачі можуть додавати студентів до курсу самостійно або надсилати код для приєднання. Google Classroom надає можливість створювати, перевіряти й оцінювати завдання в електронній формі. Завдання доступні студентам у відповідному розділі, а матеріали курсу автоматично додаються в папки на диску Google. Окрім цього, сервіс надає можливість викладачам робити оголошення та миттєво створювати обговорення, тоді як студенти можуть ділитись один з одним ресурсами та відповідати на запитання в стрічці курсу.

Для початку роботи із Google Classroom ви можете просто знайти його серед запропонованих додатків Google. Для зручності також є можливість встановити однойменний додаток.

Задля більш детального ознайомлення із сервісом перегляньте відео від доцента кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій соціологічного факультету, редактора центру зв’язків з громадськістю Галини Кравченкової.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання